De 3GK-gemeente is een samengaan van een drietal Hengelose kerken.

Per 1 januari 2019 hebben de plaatselijke Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK), de Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK), en de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) (GKv) besloten om in Hengelo (O) één kerk te vormen en zijn als zodanig gefuseerd. Landelijk is de samenwerking tussen deze kerkgenootschappen nog niet zo ver. Wel zijn de plannen tot samengaan tussen de NGK en de GKv in een ver gevorderd stadium.

Vanaf nu zijn we digitaal te vinden op 3gkhengelo.nl

Kristalkerk Hengelo (Ov)

De Kristalkerk is een wijkgemeente van de 3GK-samenwerkingsgemeente Hengelo, bestaande uit leden van de Christelijke Gereformeerde Kerk, de Nederlands Gereformeerde Kerk, en de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt). Voor gemeenteleden is dit de plek voor alle actuele informatie. Voor gasten een plek om te lezen over ons, ons geloof en allerlei activiteiten.

Deze website is nog vooral gebaseerd op de Kristalkerk. Er wordt gewerkt aan een integratie van deze website met die van de Morgenster.

Wij nodigen u uit om eens rond te kijken op de sites of om een van de diensten te beluisteren.

Daarnaast hopen wij u een keer te mogen begroeten in één van onze kerkgebouwen. U bent van harte welkom.

In verband met de Coronacrisis wordt er tijdelijk alleen 's morgens om 10.00 uur een internetdienst gehouden.

Op woensdag is er een meditatief moment om 20.30 uur.

u kunt beide volgen op de website www.3gkhengelo.nl

Kunst in de kerk

Op dit moment wordt in de Kristalkerk geëxposeerd door Hans Beerens

Meeluisteren?

De kerkdiensten zijn door iedereen via Internet te beluisteren.

Dat kan live tijdens een dienst of later, als een soort 'uitzending gemist'.

Gebruik onderstaande link.

Waar of .. niet ?