Als kerk vormen we een gemeenschap van gelovigen. Wij geloven dat God bestaat en dat Hij graag wil dat we ons leven in verbondenheid met Hem leven. En omdat we samen bij God horen, willen we ook bij elkaar horen. Want geloven is niet maar het voor waar aannemen van allerlei zaken. We willen ieder voor zich omgaan met God, persoonlijk, maar we willen ook samen een relatie met God hebben.
En daarbij is iedereen van harte welkom!

U vindt hier meer informatie over wat, of beter gezegd, in
Wie we geloven. Ook leggen we uit waarom we een gereformeerde kerk zijn. We maken door middel van een aantal sprekende beelden duidelijk hoe we een gemeenschap (willen) vormen en hoe we daar, bijvoorbeeld door middel van jaarthema's, inhoudelijk vorm aan geven.

Tot slot geven we een aantal mogelijkheden om meer te weten te komen over het christelijk geloof en / of over onze gemeente.